Oct 28, 2010

Jom Masak-Masak..

Haloooooo....Maybe some of you da tengok gadget ni..cewah...! Macam Hi-Tech jer.....Barang baik yang nak di kongsi ni adalah.......





ten..ten...ten..........................................................................................................................


Tada..............



Tupperware....Steamer!!!!!!! Good for your Baby Food.....

Cara- Caraya adalah..........................

Steam Baby Food



Mudah Kan!!!
Untuk ibu-ibu yang mementingkan budget...tak payah nak beli Avent atau Beaba....Guna ni je...Tapi kalau ada duit lebih ..apa salah nyer...Mama Harris pun nak Beaba Gak!!!!!
Senang je guna..da senang...cepat..mudah....yang penting menjimatkan duit..tak semestinya baby food..nak stim ikan pun bole...Macam-macam boleh buat.....caya lah!!!!

4 comments:

mak farhah said...

salams kenal,

u minat nak dptkan info regarding spanx?

please email me ya. I bleh dptkan best price for u.

Thanks

jojomagazine@gmail.com
http://jojomagazine.blogspot.com/

Momma Mia said...

wah bestnya...menarik tertarik

Momma Mia said...

Ameda tuh suction dia boleh adjust ikut manae yg tahan. Me dulu slow2 gak skarng nih dah takde masalah tapi tak pernah pakai suction yg full laa. so far lebih dr 1/2

Little Tots Journey said...

Mak Farhah : Nak..tapi survey-survey dulu....

Momma Mia : Macam nak beli ameda kalau ada duit lebih....Steamer ni memang menarik...rasa rm 49...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails