Oct 30, 2010

Aku Gemuk!!!!!!Do I Need Spanx??

Hari ni nak citer pasal diriku yang semakin membesar bagai johan!!!!!Sedih sangat bila laki bagi komen yang kurang membina kan..especially pasal body weight....Adus....!!!!!TENSIONNNN!!!!!!!!Ni yang buat susu kurang ni....Keja hari ni surf SPANX!!!!!hmmmmm...harga boleh tahan la jugak.....bukan boleh tahan murah..bolah tahan la mahal...Camne ni Harris?????Apa yang mama nak buat ni???? Diet??uishhhhh...sekarang ni cepat lapar.....Exercise...? hmmmmmm...bila lar tu...Harris berkepit jer...........

Kenapa dengan SPANX....

1. Short term untuk kurus dan cepat
2. Comfortable..itu yang penting...

sekarang pakai corset beautiful....tapi sakit la ...sebab ketat sangat..da la tu..bila bukak girdle...
YAAAA AMPUN!!!!!!!...gatal giler perut...

Ingat nak beli ni...

Slim Cognito (RM222.50 + Shipping)


 Yang ni pun ok gak!
Super Higher Power (RM 117.44 + Shipping )

Harga ni boleh tengok kat freshpair.com.. tapi kalau nak murah sket..macam nak ASSETS!!!!
yang ni macam ok jer....

Superior Slimmers High Waist ( RM 105.08 + Shipping )


Menarik kan? Rasanya shipping kena tambah dalam RM30-40 kot...kalau tak beli kat jojomagazine.blogspot.com
hmmmm......tengoklah..fikir-fikirkan dulu..mana yang penting nak nampak kurus atau Baby Stuff!!!btw Fabolous Mom & Twins Baby on Sale!!!!!menarik..later i update!!!!!!Ciow!!!!

3 comments:

mak farhah said...

dear, thanks for the promo. I hanya ada stok in power line super high power, lain2 design pre order. Ambil masa 3-4 weeks my shipment baru smpai from USA. I tak beli from fresh pair sbb kena add 30% for tax.

I beli direct from spanx.com. so incase u berminat please email me. for spanx value more than Rm200 I amik deposit 50%.

tq

AlongAzrina78 said...

Hana, ibu menyusu tidak disarankan untuk mengambil makanan diet ditakuti effect susu. Ibu menyusu perlukan banyak pengambilan air masak, protein dan lemak. Spank ni apa eh hehehe. Cubalah beriadah seperti joging, erobik, yoga ke...

Zaff Zafrina said...

dah terjebak beli yang super hgher power tu.. :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails