Oct 4, 2010

Apa yang aku buat ekk??

Hari ini dalam sejarah..
Apa da jadi? Apa yang aku da buat? Aku pun tak paham..
Pukul 11sepeti biasa call Partner in Crime aku untuk sesi pam mengepam...
Seperti biasa...bila buka...Bra sama pattern da....hihihi...ish..ish...
macam berjanji nak pakai bra same pattern
selalunya ..baju sama ke..kasut sama ke...kaler tudung sama ker..ni bukak-bukak...
Bra sama da....
Takpe...same supplier la kata kan...lupakan pasal bra...
Tapi yang best..aku pam punya pam...apa yang aku dapat!
Empat ouns lebih..ulang sekali lagi EMPAT OUNS LEBIHHHH!!!!!!!
Aku bukan main bangga lagi..kembang lobang hidung aku kejap!!! tak pernah la katakan..itu yang jakun sket...ambik gambar plak tu.....Apsal jadi macam tu... Mungkin...

1. Air aku da telan banyak jugak..ada nak 2liter lebih...ke toilet jer la manjang
2. Mungkin sebabkan banyak makan satay kat open house semalam..mungkin-mungkin...
3. Makan Shaklee...mungkin gak!!
4. Telan Motherlove pagi-pagi...banyak nya makan ubat
5. Mood Happy...rasa tak..monday blues...

Yang penting...Result baik punya!!!

tu dia!!!!!!

2 comments:

Intan Azmira said...

tahniah dear..satay + kuah kacang mmg milk booster..kuah kacang tu leh up susu...

Azura Iznil said...

Nak tgk bra..ekeke.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails