Jan 9, 2013

Dec 26, 2012

Apple and Pearl Collections

Hola!!!

Salam Peeps....!!!

It's been a while  kan i did not update my story mory... Story tak berapa menarik!!!!

Btw im in the midst of  preparing website for our online collection.

We start with scarf first. You know..nowadays trend da pakai scarf besar yang senang dibentuk ...


For further detail please follow us on intstagream/applenpearl for further details. You wont regret.!!!


Oct 12, 2012

Yebedaaabeeduuuuu..

Malas nak update blog..but you can follow me thru instagram @hanarieyda

Oct 5, 2012

Gangnam Style???


Later i update...tak sempat..stay tune!!!!

Aug 20, 2012

Selamat Hari Raya

Hmmm....tahun ni nk 4 tahun beraya sebagai seorg isteri dan emak...evolve dari tahun ke tahun memang menakjubkan...dari pregnant...harris baby...berjalan...dan sekarang ikut suka hati dia....
To all my friends and peeps outhere....selamat hari raya...maaf zahir dan batin...kot kot kite ada membuat sesape tersinggung terasa terkecik hati...saya minta ampun dan maaf....
Selamat Hari raya......





Aug 17, 2012

Tabita

Saje nak mengwar-warkan........

pernah dengar brand ni tak???


Tabita....

Bukan NOBITA ya!!!!!

Lama dah usha..tetapi nak survey betul-betul...

Just to share..muka aku ni dah lama wujud kawah bulan...lagi-lagi kat pipi.....dulu.... memang jerawat tu sket lagi nak jadi batu belah batu bertangkup...memang horror lar...........dari umur 14 tahun till 25 tahun...jerawat tak surut-surut......bila da surut..hasilnya cuma bekas-bekas lobang yang amat dalam..

macam-macam dah pakai...dari beribu....beratus ke ringgit pun da...tapi hasil biasa je....dari laser..peeling...dermabrasion..u name it ....aku dah try da.....bila aku survey kat internet dan testimoni dari customer yang dah guna..harap-harap tabita mengurangkan kedalaman lubang ku ini........

Bila umur dah meningkat sweet 30++....freckles pun ada ....tak lama muka aku macam Lindsay Lohan...tapi dia kiut gak ada bendalah tu...AKU?????? hmmmmm...paham-paham sendiri jer lar....

Kite dah start guna....

beli set basic....


sekarang muka dah start gatal-gatal.....effect dia dah start da....


nak jugak kulit gebus melepus macam ni....tanpa bedak tau..



Nak tau lebih lanjut

click here....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails