Apr 22, 2011

It's gone!



On 19th April aku ada biz trip to langkawi...

Gi balik jer..tetapi ..Masha -Allah aku sampai rumah mata macam tertutup da...nak tolong MIL basuh pinggan pun dah tak larat..( biasa lah duk mertua haus kena tolong la keje ekk..)

I trus mandi and lil bit fresh rasa....

kul 9pm aku tengah menunggu countdown beli tudung yuna...kui..kui....siap sempat promosi kat kawan ...

Tetiba aku rasa semacam......

ishhhhh..apsal macam basah ni!!!!!

Rupanyer blood lah!!!

Panic!!!!! MIL pun PANIC!!!!

Tapi sakit boleh tahan lagi so next day gi PMC with MIL...Laki takde...gi Outstation....

Jumpa Dr. Idris...it's confirm i kena buat D&C ASAP!!! if not lagi bleeding.....

Balik packing trus datang balik as my D&C at 3pm...

Before masuk OT sempat ler peluk anak aku dulu...hmmmmm takut...


Bila dalam OT..seram jer...

First time masuk....seram tu....

Bila dia inject benda kat tangan...Masha -Allah...Sakit la...OUUCCHHHH!!!takpe....kena tahan..

Bila dorang bagi Gas.....rasa dalam 2x sedut jer...trus....sedar kat tempat lain..tetiba rasa heater kat atas muka.....masuk kul 3..kul 4.30ptg dah sedar balik....

Alhamdullilah..sume selamat...sakit sikit jer kat perut....

Naik bilik...terasa lapar..yealah...dah posa dari kul 9am..

Nasib...makcik laki sedia makanan...Alhamdullilah...dorang baik ngan Hana...yealah...Hana takde family...mak takde kat sini..kt sabah...sian kan....

Che yah masakkan Haruan Bakar....biasalah...kelate kena pantang kering..kite ikut jer lah...Siap urut bagai kat hospital...hmmmmmm........nyaman.............


Che yah & Family
Ni nak tanya ni....kena pantang betul-betul ke? Urut dan tungku tak boleh ker????Dengar tak boleh???Hmmm.....macam-macam fatwa dengar.....

Tapi tadi ada call tukang urut kat tmn tun..RM80 termasuk urut dan tungku....macam nak try...Jamu boleh makan....?

Hmmmm...yang penting semuanya da selesai.....next projek kena aim for kembar....

nyeh...nyeh..nyeh.....

ps : psssttttt...laki da warning kena kurus..mungkin sebab overweight lah pregnancy jadi problem....Wallahualam....


4 comments:

~ As ~ said...

blm rezeki...berdoa banyak2 ok..

whitelily said...

TABAHKN HATI YE DEAR..

Siti said...

xpela kak hana..bukan rezeki kali ni..nanti aim kembar ye!! hehe..

btw, my offer still on..anytime kak hana nak just let me know k..

take care...n selamat berpantang :)

ederq said...

ya allah terkejutnya i. u take care ok. so sorry for the loss.tapi tak apa.baby tu mesti doakan u nanti :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails