Apr 8, 2011

Diaper Caddy? Apa tu........

Last 2 months...i received an email from Ms Anon....

Saying That....

I guna what Brand of Diaper Caddy.....

Huh!!!!!

Apa ke jadah nyer tu........

Gua Tak Tau lerrrrr...............

Apa lagi......

Tanya ke Mr. Google ler.................

rupanyer benda alah ni.................



Ha tu lah dia ...Diaper Caddy untuk nama glamer.....

Nama kurang glamer tempat letak barang baby da..........

Bila aku tengok benda ni ............Terasa macam nak gak untuk baby baru............

Setakat ni dah servey.................

Yang ada kat Malaysia....

As the above cost about RM189.00........tet.!!! Mahal nyer.....check out kat


hmmm..macam-macam ada.........

Next..

Muchkin Diaper Caddy...

Ni ok sket..sebab boleh fold..senang nak bawak travel....

Very Practical & Stylish!!!



But..kalau budget no issue.....

Makanya..boleh cari brand ni.....

J.J Cole Collection!!


Takde kat Malaysia..maybe in Singapore...........Hmmmm....tapi best tu siap ada drawer..kalau boring-boring boleh masuk dalam tu.....

Kah..kah..kah......!!!!


Ps : Takde budget guna bakul  rotan jer lar.........Tu la i guna masa Harris.....

4 comments:

`BaHa` said...

when it comes to baby stuff, they can ne so creative and innovative and expensive ;p

masa kita dulu emak guna bakul je kan hehee

Little BlueBird and .... said...

Baha - Ya betul..Haku pun guna bakul jer...

~ As ~ said...

beli saja handbag beesar, sumbat semua dalam..ahahaha

Cik Shu said...

shu adore with the 3rd one. sebelum ni cari yg lebih kurang mcm tu utk letak baby's stuff. tp x jumpa. Last2 beli storage box yg ada partition dari cosway.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails