Apr 21, 2011

Aku Penasaran!!!

Ni nak cerita ni.....

Mama Harris nak dua tahun tak potong rambut...

Ya betul nak 2 tahun...Once i pakai tudung in 2009...Potong pendek giler masa tu tengah memboyot....

Pastu ..terus tak potong-potong..

B..janji nak bawak gi saloon..tapi mesti tak sempat..ataupun laki saje buat-buat lupe ekk...Wink!!!!!

Kenapa hati tak tahan nak gak potong rambut...

1. Disebabkan keguguran yang agak melampau...

2. Harris asyik tarik rambut mama dia  jer...Wrestling macam John Cena ler kiteorang!!

3. Bila sanggul rambut rasa macam sanggul Mak Enon plak ( kenal ke Mak enon????)

4. Dan yang paling penting terasa rambut aku macam kak limah dah...mengerbang sampai ke pinggang....

Rambut persis kak limah
Mama Harris tak tahan...Ambik gunting laki yang dia selalu guna gunting janggut dia...belasah jer.....



Rambut dah makin teruk kan...!!!

Kat bilik senyap-senyap membuat projek terbaik!!!!!!

Mama Harris pun apa lagi  Zap...Zap...Zap....ZASSSSSS!!!!!!

Guna gunting kertas laki haku tu....

Hasilnya.........

Hahaha..Berjaya!!!!
Tetapi...

Bila Mama Harris keluar bilik...semua orang ketawakan Mama Harris except Harris....Harris thumbs up kat mama dia ( Mama Harris cuma berangan jer..takde supporter ...)

Rambut jadi senget sebelah....sedih sangat.....

Daripada rambut Kak Limah ke........................


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Edward Scissorhands......

Sedih Sangat....

Ps : B...bila nak repair rambut????


:(

Sekian dari Hana Si Rambut Senget...senget takpe jangan sengal!!!!!!!!

2 comments:

~ As ~ said...

mengucap aku tgk rambut tu kena potong mcm potong rumput...hahaha...bawaklah pegi saloon bah.

nety said...

sis kalau nak gunting rambut sendiri senang je.bongkok kepala ke bawah. mcm kite nak lap rambut masa basah tu.klu nak layer cut,sis just potong lurus sama je.bile bgn nti u dpt shape layer tu(sreti la nak explain camne)hope sis paham~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails