Mar 8, 2011

New Feveret Shop!!!!!

After Faboulos Mom...Im in love with this shop.....
ten..ten...ten....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
 Manyak syok..oh!!!!!!!!!!

Mostly the products..u cant even find at most baby's shop...kire exclusive lar................

Yang menarik...
kepada mama yang tengah mencari .............ni.....

 Yes Beaba............The price i da tanya...Beaba cost around RM699.....LOL!!!!!!!!!!GULP!!!!!!
But sesape mommies yang tak tau mana nak labur duit...hmmmm.........u should by this product!!!!Gerenti tak menyesal...no regrets!!!!!!

Disebabkan tak mampu nak beli Beaba cookwear...Mama Harris cuma beli ni........


Harris taknak minum...air..tu yang asyik tukar beli jer cup...Kali ni ada peningkatan..walaupun dia wuekkkkk..!!!
but he seems interested to play with it!!!!!!takpe...for a start!!!!

Ada lagi Mama Harris jumpa kat sana


Hmmmm..ni best giler...Harris ni best fren ngan nyamuk...everyday mesti kena punya lar....macam -macam da guna...tak menjadi....Yang ni bau memang best..selalunyer bau macam serai wangi kan....tak melekit....tapi result dont know yet..too early....takpe...kalau tak menjadi gak...makanyer mama harris nak tukar ni plak....

Badger!!!!!

Mana nak beli????Nearest kat bebehaus gak..hehehe....

tu.....................


Sape yang tak pernak gi BebeHaus...bawak-bawak kaki anda ke sana ekkk!!!!!!

Happy Shopping!!!!!!

5 comments:

naddynad said...

gurllppp telan air liuqq, cam best je ni....kat mana ni mama Haris??
ngehngeh....
tak dpt beli dpt tgk2 cuci mata pun jadi la... :)

Zaff Zafrina said...

kat mana bebehous ni kak hanna?

Little BlueBird said...

Naddynad & zaff bebe haus yg besar kt bangsar village old wing...gi lar...best....

dialicious said...

oh i hv the beaba bottle wash tp xtau lak mahal sbb aunty kasi,ni baru tau,hehe.jarang jumpe brand tu kan.bagus ke botol dia?

Little BlueBird said...

Beaba ni mahal kat sini...imported kot and the design la cun sket....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails