Jan 9, 2011

Jamu Mak Dara?

Selepas B bertanya "Bila Next?"

Perlukah aku mencuba Jamu Mak Dara....Hahahaha...


Aku rasa kelakar plak???

Tapi betul....Proven....Kawan saya da 4 orang pregnant after consume Jamu Dara...memang barang baik punya!!!

But im still breastfeed...tak tau plak bole ke tak..baca macam bole..tapi takut baby heaty!! Tak pasal-pasal plak Harris sakit...

Tapi sesape yang ada plan nak pregnant tapi agak susah sedikit....Insya-Allah...boleh berjaya....
Wah!!! rasa macam Nyonya Mener dari Jawa promote pasal Jamu ni...hehehe...

" Ya...kepada ibu-ibu yang kepingin bangat untuk mendapatkan cahayamata...Coba..jangan tak Coba!!! bukan itu aja...untuk ibu-ibu yang selalu capek...senga-sengal badan ( sengal kalau orang johor ..maknanya lembap)

Antara khasiat Jamu Mak Dara :-


■Menyuburkan rahim

■Mengatasi masalah keputihan

■Merapatkan faraj

■Menambahkan nafsu syahwat

■Memberi Tenaga

■Membuang toksik dalam badan

■Membaiki sistem kitaran haid

■Membakar lemak berlebihan

■Membuang angin

■Mengurangkan masalah bau badan

■Mengatasi masalah kemaluan berbau

■Mengurangkan kesakitan dibahagian pinggang

■Mengurangkan masalah lemah tubuh badan terutama ibu-ibu selepas bersalin

■Rahsia untuk kekal awet muda

■Mengurangkan lenguh dan sengal sendi/otot


Gambar ni kelakar..thanks to google....tak mau badan bergetah.....!!! melekit you..Badan yang selim & Slender lar.....


Kalau menjadi....laki pun apa lagi.....

Thumbs UP lar....!!!!!!!


Kih...kih...klakar rasa promote Jamu..takpe-takpe...cerita untuk suke-suke......

2 comments:

Azura Iznil said...

Bagus..bagus..

Dah makan jamu kena buat ye..oooppsss..

Ekeke.

Azrina said...

Jamu Mak Dara ada lobata tak sebab lobata tu akan suburkan kita kaum wanita. Sebab saya makan Biodex terus lekat utk second ni si Aisyah. Dlm Biodex ada lobata, kacip patimah yg mmg suburkan rahim huhu..walaupun dia ckp utk langsing...kira 2 in 1 la. Lupa pastu kuar kat Metro sampai member2 tanya betul ke bagus Biodex. Pastu kena panggil utk shoot kat TV3 utk bagi testimoni, Biodex byr le sekali keluar rm150 tapi taknak..sebab maluuuuuuuuuu hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails