Jan 17, 2011

Hari jalan-jalan

Hmmm...ingat nak update citer  gi jalan-jalan kt Bkt Bintang on last saturday..rupanya camera takde kabel da..so update semalam punya agenda lar...
semalam gi mana? Gi Mid Valley jer

first I gi Baby expo...



I cuma beli Autumz milk storage & Heinz...very cheap-cheap......

Afta that gi cari topi Harris...hmmmm i tak dapat lagi yang sesuai dangan Harris...

Harris tengah melayan makan biskut..hmmm..mama letak anak kucing atas kepala pun dia buat dek kot...



Last task..gi cari Play Pen for Harris...cus...tok mama dah tak larat layan harris..nak sembahyang pun susah..
hmmm..cari punya cari...susah gak ler..bukan susah sangat pun..sebab...yang minat sume harga more than RM500...

Gi Jusco...jumpa ni...

harris tengah geram ngan socks dia...nak gigit jer...
Tapi colour gelap sangat..tak banyak choice so...gi Toys R Us...

Tu dia..macam-macam ada
 So decided to choose this..simple and within our budget

hmmm..harap Harris ok duk dalam tu...
 
ps : so for all mommies outhere...kena beli Play Pen...senang untuk baby yang started to crawl....



2 comments:

~ As ~ said...

kenapalah sabah tiada baby fair mcm ni???

My Journey said...

we all mmg beli guna playpan dari awal2..sebab boys among the cucus somehow boleh climb the wooden cot..and out of the 6 cucu yang ada(and in tummy) 4 boys pulak tu..

my anak sedara manage to climb out the wooden cot at 10 months (mashaAllah tangan dia kuat boleh climb the bars), habis jatuh outside while my sis tgh solat. after that we all dah phobia...

after that now we all pun guna playpen je from newborn...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails