Jan 17, 2011

I'm Speechless...

OMG...!!!
I dunno what to say....it's been final and my boss da finalize that i kena gi outstation on February...
Tapi..hati macam taknak jer pegi....if im still single or...I takde anak..hmmm..memang aku da melompat-lompat lar depan boss aku...Yahooooo......


Tapi hakikatnyer....AKU SEDIH!!!!!!
Bila Boss bagitau...hati rasa sebak jer nak tinggalkan Harris....Rasa macam tak sanggup nak tinggalkan more than 6 nights..

Jauh pulak tu...Mama Harris kena gi...............

Ni masa preggy

ITALIA

Dah ler Harris Breastfeed at night...

Aku macam tak sanggup...Oh tidak...

Career or my sweet heart Harris.......

6 comments:

Azura Iznil said...

Aku senasib ko. Jom!

~ As ~ said...

wahhh bestnya, tp mesti sedih bila fikir malam2 ada anak breastfeed kan?

Momma Mia said...

Hana memang sebak nak tinggalkan se kecik lg2 kalo masih BF nih... Hati kena kuat, sabar & jitu. U g sorang ke? Kalo ada kwn inform dorang yg need their help u carry the coolerbox

Biasa Harris minum berapa satu hari... kena pulun dr skarng buat stok. Caiyok2 u pasti boleh!! need support & hel email me ok.

Take care!!

ederq said...

huuhu bwk la harris. hehe.
tula for this year my boss dah setkan i keja local je. xde overseas sebab nt mesti i susah nk travel. huhu

My Journey said...

wah being a mother must be amazing I'm sure, sampai free trip overseas, pun mothers sanggup tak nak pergi....hehehe...

if you do go, hopefully dapat store enough milk for 6 days inshaAllah..

Little BlueBird said...

Azura - Masih tak bole terima kenyataan...Dah reject pun bos laju jer cakap..."NOPE"!!!!

AS - hmmm..sedih la...

Momma Mia - Thanks for the advice...tapi memang kagum dengan semangat you...I da ler takde stock EBM...Harris minum siang dalam 16-20 ouns..malam..direct..Stock?tet....4 ouns jer..tu yang sedih...

Ederq - Tu lar pasal...aku menjadi mangsa...

Sab - tak sanggup..dah pujuk fuad..kena reject...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails