Jan 9, 2011

Adus!!!Biar Betol!!!

What is your reaction if your hubby ask this question??????


So...bila next?????






Hmmmmmmmmmmm...paham-paham je lar...........

I dont know how to answer?

This year i'll be 33 years old...

Of course kena ada lagi...BUT......hmmmm...susah nak cakap...takut salah cakap....Nak memang nak...but not now....maybe 6 months more....8 months..or next year deliver....ntah lah.....
My hubby said jangan plan..nanti tak dapat lagi susah...hmmm... betul....tapi.......

Dengan Harris pun i tak puas lagi nak peluk-peluk dengan dia..ada plak adik...
Money??? Hubby said ....drebar taxi pun ada anak banyak..hmmmm....diam jer la.....
Hubby said...kena jimat...jangan nak shoppping jer....Tettttttttttttt!!! kena lagi.....!!!

My career pun so so jer...tak hebat lagi.....
Hubby said...itu sume rezki dari-Nya....insyaallah ada....hmmmmm...SIGH!!!!!!

Next question.....

SAPE NAK JAGA?? 
Hubby said.......tak ya pikir dulu....
hmmmm.....
Senang kan jadi lelaki...............dorang rasa sume perkara mudah....OMG aku tak sanggup nak lalui morning sickness trauma.....adus!!!!

3 comments:

Azura Iznil said...

InsyaAllah...rezeki dari Allah. Kalau kita ingat Allah, Allah akan ingat kita. Segala yang sukar akan dipermudahkan.

My Journey said...

yay, my doa for you too...May Allah SWT gives you 2bd baby whenever you & hubby are ready inshaAllah...

dialicious said...

all d best..silala preggy this year..its a rabbit year according to chinese..sgt ong!heheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails