Sep 29, 2010

Birthday Gift for 6 Months..hehehe...

Harris da 6 bulan..so mama Harris tak pernah beli gift untuk Harris... First time dalam hidup aku beli toy..kelakar pun ada gak...mana la reti..ni pun mama Harris tanya kat salesgirl..mana yang berbaloi...mana tak....
I  belikan Harris ni
Sampai jer rumah..Harris suka sangat..yealah..dia tak reti lagi..setakat tekan-tekan macam tu jer la....kekadang kepala kambing tu di hisap jer....tapi got BIG PROBLEM!!!!!bila belek punya belek..
baru perasan ada kepala anak BABI kat situ..bila Harris tolak ada bunyi siut.....Oink..Oink.. takpela..Harris bole tau rupa babi macam mana yek....hihihi...

2 comments:

Azura Iznil said...

oink..oink..oink...

wah..menarik ni...ekeke.

ummi said...

takper na.. setakat khinzit toy jer tak yah kena samak.. hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails