Sep 7, 2010

Baby Ambrosia.....

Fresh Baby Food!



Have you heard of this brand....I've seen it at Curve few months back...tapi that time lil Harris not yet start mamam....
So last weekend i try nak bagi harris..
i bought this item...

For time being Baby Ambrosia available at Curve, Great Eastern Mall & Bangsar Village
Boleh hantar kat rumah jugak..tapi restricted area...and got delivery charges...

Back to my experience..pegi bukak posa kt curve..so i belikan harris..dorang heat using microwave..so kira fresh la jugak..takya nak bawak makanan dari rumah kalau shopping kt curve..ni mana nak shopping..mana pulak baby melalak nak makan..nak buatnyer lagi...so very convenient la...bila i bagi jer harris..dia buat muka macam ni...tak sedap...first time for him makan apple...hihihi...sian Harris...

P/S : Tapi ada satu concern "Not Sure Halal Ke Tak..."
eyuuuuuu....

2 comments:

Momma Mia said...

salam ziarah. selamat hari raya dr kami sekeluarga

Iman Marissa said...

Salam.

Just nak bgtau, owner Baby Ambrosia ni cina and food ni dibuat di rumah dia. Although dia bgtau ingredient halal tapi tetap la guna 'perkakas' di rumah yg dah bercampur dgn makanan kegemaran cina yang lain - b*bi.

Just share supaya ramai muslim aware on this.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails