Nov 9, 2011

camne nak pisahkan???

Harris memang freak ngan boing-boing aku walaupun production dah ala-alagapas...

kalau banyak macam paip air ke.... oklah gak...

ni dah nak tahap kering kontang la !!

hmmmmmmm....aku taknak harris macam ni...


OMG!!!!!!!!! Rasa dah macam susu botol bergerak......

Lepas minum formula...half bottle je..campak ke tepi.....korek baju mama dia......

Aku taknak .....Taknak bagi ....kesian....bagi..mengada-gada!!!!!

Tapi ......Harris bila nampak Mama dia balik rumah...hmmmm..tak keruan...lupe segala kartun ke..makan ke...yang penting dia dapat boing-boing dia........adus......

Itular nasib ibu yang menyusu anak..kagum tak??????

Pernah gak taknak bagi....Aduhai.......
Kekadang kaki tangan dia sampai kat muka mama dia..

Masa tu sabar jer lar...

Camner???

Dugaan...

It's almost 2 years...macam mana nak pisahkan.....

2 comments:

gedek! said...

Orang lelaki tak pandai komen....

'toing-toing'

Anonymous said...

helo..i tak penah ada experience mcm nie..but i penah dengar kwn2 citer suruh sapu smthing yg pahit or masam kat boing2 tu..so that the baby will turn off..just my 2 cents.. good luck dear :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails