Apr 2, 2012

Tengah pening ni.........

Salam peeps.....

Lama kan tak update blog....hmmmm..hidup agak kucar kacir...mungkin dah sindrom tua...badan penat je pas keje...nak update blog pun malas....kalau kat opis..tak boleh upload gambo pulak..........

Ok lah..lama tak becerita pasal diriku ini...

body..maintain................berat at 65KG....still berat tapi saiz M boleh muat lagi..cuma ketat nak MAMPS!!!!!hahaha...

Anak ku Harris..pun sehat..cuma rambut dia dah menjadi 'Dora the explorer"...aku tak tau lah kenapa mamat Ananda potong rambut harris macam tu..sume orang ingat Harris ni girl...sekali pandang ada aku nampak macam rupa si "Ampal" ...orang sabah tau la sape si ampal.....dua kali pandang ada juga rupe pokok kelapak......aduh Tijah!!!!!!!

Ok Lah..Hujung bulan ni aku akan meninggalkan Harris selama 13 Malam....aduh..harap-harap sume ok.........plan ni dah lama buat...since last year lagi tp kerana mengalami keguguran in march 2011...so decided to change in 2012 April......


Kite bersama suami akan melencong ke......



Bonjour
 Lepas ke Paris kiteorang gi.........


London !!

Selepas London kiteorang terjah........

Amsterdam..............


Selepas itu............melencong ke..........


Saje letak gambar Zara...kan Zara asal usulnye dari negara ni......I Cant Wait to Barcelona....

After that....


French Riviera...

Ala..Ala....style percutian Famous & Fame....hahahaha.... kat sini lah antara the best factory perfume in the world....fuyoooooo....

Last...round kat Paris je....

Tapi ..percutian ni semua...budget tour..Hotel 2-3*..Using Easyjet yang dah beli awal..so murah ler..ticket pun murah ..dapat last year MAS Fair...

Sekarang tengah nak survey tour activity jer lagi...kalau sesape...yang pernah pegi...tempat diatas..kalau nak share makanan halal nak dapat katner..atau activity yang kiteorang should try..hmmmm..bolehlah berkongsi yer.....

email pun ok ..... hanarieyda@gmail.com

Kalau balaik nanti i will share my experience..mana tau boleh jadi pedoman sesame kite.....

Hopefully our trip goes well...amin....

1 comment:

dinashuz said...

hi dear, i pun insyaAllah nak pegi Europe trip august ni... london-paris-italy (x sure nak pegi mana)-amsterdam-rome. maybe u boleh share some tips n experience. ktrg cuma dh settle flight je... lain2 ape pun x book hehehhee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails