Jan 12, 2012

Christy Ng ....

Are u shoe shopaholics????

fuhhhhhhhh..Dah pegi jumpa christy ng kat area KJ..totally shoes heaven.......

Pegi rumah dia sekali ngan my sis law which dia ni memang " Hantu Kasut"...U name it...from kasut yang takde brand ke brand yang sampai aku sendiri pun tak pernah tau......Her shoes collection nak sampai siling rumah..siap ada gambar lagi for tagging...ish..ish...ish...single mingle at age of 36...duit banyak...takpelah..orang cakap shopping ni therapy.....tapi agak bahaya kalau overspend....

Ok..ok....ni lah dia.............

Rumah penuh dengan kasut..................




Giler kan...........

Check out her website!!! Awesome!!!!!




Ni jer antara heels yang yang below 5'inch..yang lain more than 5'..tak boleh siut nak bawak badan aku yang ala-ala ni......

My sis law borong yang ni.....




So cute!!
 Walau agak pricy... kalau nak guna for long term...highly recommend!!!

Pernah beli kasut harga RM80..hmmmmm..patah.....baru pakai seminggu....

Yang bestnyer christy ng ni....bila jalan tak sakit kaki.....best sangat.......!!!

Happy Shopping!!!

2 comments:

Mrs Najib said...

amboi banyaknye pasti sebulan xkan ulang pakai camnie...huhu

Little BlueBird said...

ehhh..tak...kasut saya tak banyak less than 5..kakak ipar saya yang beratusan...menangis imelda marcos..hehehehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails